Păturica delicata pictată “Curcubeul”

172 lei

Păturica delicata pictată “Curcubeul” este o mica opera de arta cu curcubeu- simbolul sperantei si a increderii ca totul va fi bine….. E pentru micul tău Odor căruia vrei să îi urzești o viață plină de speranta si pace sufleteasca….

Păturica delicata pictată “Curcubeul”

Păturica delicata pictată “Curcubeul” este o mica opera de arta cu curcubeu- simbolul sperantei si a increderii ca totul va fi bine….. E pentru micul tău Odor căruia vrei să îi urzești o viață plină de speranta si pace sufleteasca…

Paturica cu glugă este indisensabila la botezul de vreme rece. Avand glugă, protejeaza capul și ceafa pruncului de racoare și frig, în biserică și în afara ei.

Daca vrei o mică operă de artă pentru botezul pruncului,  alege una din paturicile noastre pictate, pereche a trusourilor pictate. Păturica  de botez pictată de mâini măiastre cu talent și migală, este  cu adevarat unică.

Păturica de botez este  pictată cu acuarele speciale pentru textile, apoi este tratata pentru fixarea culorilor. Te sfătuim să o speli la temperatura de maxim 40 de grade, să nu o usuci în soare și sa o calci pe dos sau peste o pânză subțire. Astfel pictura va rezista mult și bine în timp.

Păturica pentru botez are dimensiunea de 90 cm x  90 cm  si are un colt pe post de gluga. O fata  a ei este din bumbac fin  (exact precum panza de mir din trusoul de botez) si cealalta  fata din microfibra de o calitate exceptionala, moale, pufoasa si calduroasa si alba. Gluga  paturicii  este  mai degrabă un tablou pictat, pretios.

Este perechea ideala a trusoului pictat Curcubeu

Pentru botez de vreme rece, poti opta pentru Colectia pictata pentru botez de vreme rece Curcubeu, care include in plus si paturica, economisind astfel 15%

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Curcubeul pentru baietei Creaza-ti propria colectie Curcubeu pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei mesterim botezul dorit de tine, pe masura Odorului tau!

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0