Păturică delicată pentru botez “Câmp de Margarete”

149 lei

Păturică delicată pentru botez “Câmp de Margarete” are glugă, care este înfrumusețată cu 5 flori vesele și colorate din dantelă de bumbac. Paturica este moale, pufoasă și călduroasă și este un accesoriu necesar la botez. În special în sezonul rece, dar nu numai…

SKU: KUIB PATU72 Categorii: ,

Păturică delicată pentru botez “Câmp de Margarete”

Păturică delicata pentru botez “Câmp de Margarete”are glugă, care este înfrumusețată cu o banda de bumbac imprimat cu margarete, o tesatura pretioasa.

Păturică delicata pentru botez “Câmp de Margarete” este moale, pufoasă și călduroasă. De aceea, păturica de botez este un accesoriu necesar la botez,

Nu trebuie să lipsească de la nici un botez, în special în sezonul rece, dar nu numai… Moale, pufoasă și călduroasă, Odorul mamei se va simți ca-n puf, învelit în ea..

Pentru pruncii de până la 6-8 luni, noi recomandam acest model de păturică în lucul mantoului sau pardesiului,  care este incomod și greu de îmbrăcat..

În plus, poate fi folosită mult timp după botez, acasă în pătuț, în cărucior, în brațele mămicii. Este practică, călduroasă și prietenoasă cu pielea bebelușului. Materialul care intră in contact cu pielea lui este bumbac de cea mai bună calitate.

O astfel de păturică poate fi cadoul ideal pentru prima ta întâlnire cu noul venit pe lume. Mămica lui ar aprecia un astfel de cadou- practic, chiar necesar, dar și simplu și rafinat.

Păturica unicat de botez are dimensiunea de 0,9m x 0,9m , are două fețe

  • -o față este din pânză fină de bumbac satinat-pe această față păturica are glugă, care este înfrumusețată la fel cu trusoul pereche.
  • -o față este din microfibră de o calitate exceptională, moale, pufoasă și călduroasă

Este perechea ideala a trusoului Camp de Margarete sau oricarui trusou Ivoire .

Pentru un botez asortat de vreme rece, iti recomandam Colectia completa pentru botez de vreme rece. Vei economisi astfel 15%

Daca doresti pentru botezul Odorului tau, poti alege Colectia completa Camp de Margarete.- tot ce ai nevoie pentru botezul la biserica.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Fluturi Colorati, gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

 

Informații suplimentare

Culoare

Cos cumparaturi
0