Pardesiul Imaculat pentru botez fetițe

289 lei

Pardesiul unicat Imaculata, pentru botez fetițe – din in dublat de panza de bumbac,  cu aplicații de dantelă manuală, diafană.

SKU: KUIB FM21 Categorii: ,

Pardesiul Imaculat pentru botez fetițe

Pardesiul Imaculat pentru botez fetițe- din tesatura de in, căptușit cu pânză de bumbac, pentru a-i ține de cald  oricarei rochite albe.

În sezonul rece, la botez, rochița fetiței trebuie însoțită de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau o capă.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, mantouri sau cape. Albe– imaculate și diafane. Sau Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez fetițe albe precum spuma laptelui. Și pardesie în culori îndrăznețe. Și cape extravagante. Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească rochiței alese de tine.

Pardesiul Imaculat pentru botez fetite este delicat și rafinat, alb ca spuma de pe laptele proaspăt muls. Pardesiul este perechea de vreme răcoroasa a rochiței Imaculata sau a oricarei alte rochite albe. Este din in alb, dublat cu pânză fină de bumbac. Se incheie cu 2 capse mari metalice, ascunse.

Ceea ce il face special si rafinat pe  Pardesiul Imaculat pentru botez fetite sunt cele 2 flori de dantela crosetata manual de maini maiastre, aplicate pe fata mantoului.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Spuma Laptelui pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Mărime

, , ,

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0