Pardesiu tradițional pentru botez băieți “Cusătură Albastră”

279 lei

Pardesiu tradițional pentru botez băieți “Cusătură Albastră”- este un mantou unicat, ține de cald, pentru că e din stofă moale de lână, căptușit cu bumbac.

SKU: KUIB BM23 Categorii: ,

Pardesiu tradițional pentru botez băieți “Cusătură Albastră”

Pardesiu tradițional pentru botez băieți “Cusătură Albastră”- este un mantou unicat, ține de cald, pentru că e din stofă moale de lână, căptușit cu bumbac.

În sezonul rece, la botez, compleul băiețelului trebuie însoțit de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau un mantou.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, sacouri sau  mantouri.  Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez băieți  în culori  asezate sau îndrăznețe.  Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească compleului ales de tine.

Pardesiu tradițional pentru botez băieți “Cusătură Albastră” este meșteșugit din stofă moale de lână, căptușit cu pânză de bumbac, se încheie la gât năsturași. Are  aplicații de șnur de bumbac și panglică traditionala țesută în alb/ albastru.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Cusatura Albastra, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Cusatura Albastra vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

Cos cumparaturi
0