Pardesiu botez băieți “Noroc Bleu”

279 lei

Pardesiu botez băieți “Noroc Bleu” este un mantou unicat din panza groasa de bumbac (doc) garnisit cu snururi sucite si rasucite.

Pardesiu botez băieți “Noroc Bleu”

Pardesiu botez băieți “Noroc Bleu”- este un mantou unicat,  din panza groasa de bumbac (doc), căptușit cu bumbac.

În sezonul rece, la botez, compleul băiețelului trebuie însoțit de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau un mantou.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, sacouri sau  mantouri.  Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez băieți  în culori  asezate sau îndrăznețe.  Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească compleului ales de tine.

Pardesiu botez băieți “Noroc Bleu” este meșteșugit din doc gros de bumbac, căptușit cu pânză de bumbac, se încheie la gât cu un nasturas. Are  aplicații de șnur de bumbac sucit și răsucit.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Bleu cu Noroc, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-De Inima Albastra sau in sectiunea Creaza-ti propria colectie Bleu cu Noroc vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0