Rochița ivoire pentru botez Boabe de Grâu

Rochița ivoire pentru botez Boabe de Grâu- o rochiță unicat boemă și rafinată, din in fin de culoarea fildeșului, ajurată la bază gâtului cu dantelă delicată și prețioasă de culoarea boabelor de grâu în toiul verii, la secerat.

Pe piept tronează o floare prețioasă croșetată manual

Rochița este evazată, are în față o cută dublă care îi dă lărgime, se incheie la spate cu  năsturei.

Este căptușită cu pânză fină de bumbac. Dacă vrei, o facem cu mânecă lungă. Tu alegi.

Are si pereche la botez, trusoul unicat Boabe de Grâu, lumânarea din parafina Boabe de Grau sau lumânarea din ceara naturala Boabe de Grâu.

Dacă vrei colectia completa pentru botez. poti alege Colectia pentru botez de vară Boabe de Grâu  (trusou,  lumanare si cufar) sau Colectia pentru botez de vreme rece Boabe de Grau (trusou, paturica, lumanare si cufar). Alegand una din aceste colectii, economisesti 15%.

VESTE BUNA! Comandând rochița însoțită de oricare din colectiile de accesorii de botez de mai sus (fie cel de vară,  fie cel de vreme rece, care au discount de 15%), vei beneficia de reducere de 15%  și pentru rochița și accesoriile ei (bonetă, botoșei). Reducerea pentru rochiță și accesoriile sale va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

 

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului. Nu îți face griji, ținem cont de perioada de timp între data comenzii și data botezului și adăugăm la înalțimea de acum atâția centimetrii cât este necesar . Iată cum ne furnizezi aceste informații: atunci când completezi datele de facturare, în pagina de comandă se deschide  in coltul din dreapta /sus o fereastra de note/ comanda (optional). În această fereastră, te rugam sa treci  înălțimea si data botezului. 

Cumpără din magazin