Mărturii botez băieți

Filtrează

  Mărturii botez băieți – in semn de mulțumire pentru martorii acestui prim și unic eveniment în viata micuțului și o amintire.

  Există o veche tradiţie, de a oferi un mic cadou fiecărei persoane care participă la  botezuri, aniversări etc. Tradiţia spune că aceste mici cadouri erau oferite familiei sau prietenilor în semn de recunostinţă pentru prezenta lor.

  Mărturie pentru botez – un semn de mulțumire pentru martorii acestui prim și unic eveniment în viata micuțului și o amintire. Are deci, dublu rol, acela de a spune într-un mod simbolic „Mulţumesc”, dar şi ca suvenir de la festivitatea respectivă. De regulă, ele se pun pe mese înainte de începerea petrecerii, în faţa fiecărei familii/persoane participante sau se oferă la finalul ei, pe măsura ce invitaţii pleacă.

  Iată aici, mărturie pentru botez – un semn de mulțumire pentru martorii acestui prim și unic eveniment în viata micuțului și o amintire. confectionată manual, cu pasiune și dedicație, din ceea ce ne oferă natura precum lemn, in, sfoară, conuri de brad, scoici…

  Fie ca această mărturie să facă din botezul Odorului vostru un eveniment de neuitat…  o poveste pe care o auzi odată și o ții minte o viață…

  Cos cumparaturi
  0