Mărturie speciala pentru botez- Bratara cu Noroc

Filtrează

  14 lei

  Mărturie speciala pentru botez- Bratara cu Noroc, sub forma de bratara, un mic semn de recunoștință pentru  cei ce au împărtășit împreună cu voi, bucuria acestui mare eveniment, botezul Odorului vostru.

  Mărturie speciala pentru botez- Bratara cu Noroc

  Mărturie speciala pentru botez- Bratara cu Noroc, sub forma de bratara. Este un mic semn de recunoștință pentru  cei ce au împărtășit împreună cu voi bucuria botezului Odorului vostru.

  Există o veche tradiţie, aceea de a oferi un mic cadou fiecărei persoane care participă la botez.- numită mărturie. Aceste mici cadouri sunt oferite familiei sau prietenilor în semn de recunostinţă pentru sprijinul şi susţinerea lor.

  Mărturia la botez are dublu rol- acela de a spune într-un mod simbolic „Mulţumesc”, dar şi ca suvenir de la botez. De regulă, ele se pun pe mese în faţa fiecărei familii/persoane participante sau se oferă la finalul ei.

  Fie ca această mărturie la botez să facă din botezul Odorului vostru un eveniment de neuitat…  o poveste pe care o auzi odată și o ții minte o viața.

  Poate fi personalizat cu numele Odorului  și data botezului. O putem face in culorile botezului . Poate fi pe dantela alba, ivoire, roz sau bleu, cu trifoiul din snur asortat,

  La Odorul Mamei, pe langa toate cele necesare botezului la biserica (trusou, lumanare, paturica), vei gasi hainute asortate oricarui trusou de botez sau oricarei tematici de botez doresti. Vei descoperi aici, si “accesoriile ” botezului- marturii pentru a oferi invitatilor in semn de recunostinta pentru prezenta lor alaturi de Odorul tau, la primul mare eveniment din viata lui. Vei descoperi icoane pictate manual (pe sticla, panza sau pe lemn), pe care sa le oferi famililiei pruncului botezat- sa ii ocroteasca si sa ii fereasca de rele.

  La Odorul Mamei gasesti tot ce iti trebuieste pentru un botez de poveste.

  In sectiunea Marturii Botez pentru botez poti gasi marturia potrivita tematicii botezului tau,

  S-ar putea să-ți placă și…

  Cos cumparaturi
  0