Mărturie la botez confecționată manual- Îngerașul din Câmpul de Iută

Filtrează

  14 lei

  Îngerașul din Câmpul de iută – mărturie de botez , îngeraș venit pe aripi de vânt din campurile de iută.

  Mărturie la botez confecționată manual- Îngerașul din Câmpul de Iută

  Mărturie la botez confecționată manual, cu pasiune și dedicație, din ceea ce ne oferă natura. Este un mic semn de recunoștință pentru  cei ce au împărtășit împreună cu voi bucuria botezului Odorului vostru.

  Există o veche tradiţie, aceea de a oferi un mic cadou fiecărei persoane care participă la botez.- numită mărturie. Aceste mici cadouri sunt oferite familiei sau prietenilor în semn de recunostinţă pentru sprijinul şi susţinerea lor.

  Mărturia la botez are rolul de a spune într-un mod simbolic „Mulţumesc”, dar şi ca suvenir de la botez. De regulă, ele se pun pe mese în faţa fiecărei familii/persoane participante sau se oferă la finalul ei.

  Fie ca această mărturie la botez să facă din botezul Odorului vostru un eveniment de neuitat…  o poveste pe care o auzi odată și o ții minte o viața.

  Din câmpurile verzi de iută, îngerași veniți pe aripi de vânt, să fie alături de Odorul Mamei la marele eveniment și să rămână amintire tuturor celor ce au fost acolo.

  Pot fi personalizați cu numele odourului  și data botezului..

  Inălțimea îngerașilor  este de aproximativ 10 cm.

  La Odorul Mamei, pe langa toate cele necesare botezului la biserica (trusou, lumanare, paturica), vei gasi hainute asortate oricarui trusou de botez sau oricarei tematici de botez doresti. Vei descoperi aici, si “accesoriile ” botezului- marturii pentru a oferi invitatilor in semn de recunostinta pentru prezenta lor alaturi de Odorul tau, la primul mare eveniment din viata lui. Vei descoperi icoane pictate manual (pe sticla, panza sau pe lemn), pe care sa le oferi famililiei pruncului botezat- sa ii ocroteasca si sa ii fereasca de rele.

  Cos cumparaturi
  0