Mărturie handmade pentru botez- Ingerașul Ivoire

Filtrează

  14 lei

  Mărturie lucrată manual pentru botez- Ingerașul Colorat– vesel și încărcat cu dragoste, un mic semn de recunoștință pentru  cei ce au împărtășit împreună cu voi, bucuria acestui mare eveniment, botezul Odorului vostru.

  Mărturie handmade pentru botez- Ingerașul Ivoire

  Mărturie handmade pentru botez- Ingerașul Ivoire– vesel și încărcat cu dragoste. Este un mic semn de recunoștință pentru  cei ce au împărtășit împreună cu voi bucuria botezului Odorului vostru.

  Există o veche tradiţie, aceea de a oferi un mic cadou fiecărei persoane care participă la botez.- numită mărturie. Aceste mici cadouri sunt oferite familiei sau prietenilor în semn de recunostinţă pentru sprijinul şi susţinerea lor.

  Mărturia la botez are dublu rol- acela de a spune într-un mod simbolic „Mulţumesc”, dar şi ca suvenir de la botez. De regulă, ele se pun pe mese în faţa fiecărei familii/persoane participante sau se oferă la finalul ei.

  Fie ca această mărturie la botez să facă din botezul Odorului vostru un eveniment de neuitat…  o poveste pe care o auzi odată și o ții minte o viața.

  Mărturie handamde pentru botez- Ingerașul Ivoire este făcută in culoarea botezului Odorului tau, daca vrei un botez ivoire. Asta inseamna ca ai ales trusol, paturica si lumanrea ivoire.

  Ingerasul poate fi personalizat cu numele Odorului  și data botezului. Acceseaza Suport Client

  Înălțimea ingerasului este de 10 cm.

  Marturiile se fac la comanda. De aceea, nu pot fi livrate mai repede de 7 zile lucratoare de la data comenzii. Va rugam sa tineti cont de acest lucru atunci cand lansati comanda.

  La Odorul Mamei, pe langa toate cele necesare botezului la biserica (trusou, lumanare, paturica), vei gasi hainute asortate oricarui trusou de botez sau oricarei tematici de botez doresti. Vei descoperi aici, si “accesoriile ” botezului- marturii pentru a oferi invitatilor in semn de recunostinta pentru prezenta lor alaturi de Odorul tau, la primul mare eveniment din viata lui. Vei descoperi icoane pictate manual (pe sticla, panza sau pe lemn), pe care sa le oferi famililiei pruncului botezat- sa ii ocroteasca si sa ii fereasca de rele.

  Informații suplimentare

  Compoziție

  pasla
  dantela, panglica de bumbac
  sfoara de iută sau canepa

  Cos cumparaturi
  0