Mărturie handmade pentru botez- Ingerașul din Câmpul de Maci

Filtrează

  14 lei

  Mărturie handmade pentru botez- Ingerașul din Câmpul de Maci – diafan dar și vesel și încărcat cu dragoste, un mic semn de recunoștință pentru  cei ce au împărtășit împreună cu voi, bucuria acestui mare eveniment, botezul Odorului vostru.

  Mărturie handmade pentru botez- Ingerașul din Câmpul de Maci

  Mărturie handmade pentru botez- Ingerașul din Câmpul de Maci – diafan dar și vesel și încărcat cu dragoste. Este un mic semn de recunoștință pentru  cei ce au împărtășit împreună cu voi bucuria botezului Odorului vostru.

  Există o veche tradiţie, aceea de a oferi un mic cadou fiecărei persoane care participă la botez.- numită mărturie. Aceste mici cadouri sunt oferite familiei sau prietenilor în semn de recunostinţă pentru sprijinul şi susţinerea lor.

  Mărturia la botez are dublu rol- acela de a spune într-un mod simbolic „Mulţumesc”, dar şi ca suvenir de la botez. De regulă, ele se pun pe mese în faţa fiecărei familii/persoane participante sau se oferă la finalul ei.

  Fie ca această mărturie la botez să facă din botezul Odorului vostru un eveniment de neuitat…  o poveste pe care o auzi odată și o ții minte o viața.

  Poate fi personalizat cu numele Odorului  și data botezului.

  Înălțimea ingerasului este de 10 cm.

  La Odorul Mamei, pe langa toate cele necesare botezului la biserica (trusou, lumanare, paturica), vei gasi hainute asortate oricarui trusou de botez sau oricarei tematici de botez doresti. Vei descoperi aici, si “accesoriile ” botezului- marturii pentru a oferi invitatilor in semn de recunostinta pentru prezenta lor alaturi de Odorul tau, la primul mare eveniment din viata lui. Vei descoperi icoane pictate manual (pe sticla, panza sau pe lemn), pe care sa le oferi famililiei pruncului botezat- sa ii ocroteasca si sa ii fereasca de rele.

  Cos cumparaturi
  0