Mantou traditional pentru botez “Cusătură Românească”

279 lei

Mantou traditional pentru botez “Cusătură Românească”este un pardesiu ivoire garnisit cu panglici traditionale țesute,  este perechea de vreme rece a rochiței cu același nume.

SKU: KUIB FM28 Categorii: ,

Mantou traditional pentru botez “Cusătură Românească”

Mantou traditional pentru botez “Cusătură Românească”este un pardesiu ivoire garnisit cu panglici traditionale țesute,  este perechea de vreme rece a rochiței cu același nume.

În sezonul rece, la botez, rochița fetiței trebuie însoțită de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau o capă.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, mantouri sau cape. Albe– imaculate și diafane. Sau Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez fetițe albe precum spuma laptelui. Și pardesie în culori îndrăznețe. Și cape extravagante. Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească rochiței alese de tine.

Mantou traditional pentru botez “Cusătură Românească”- are aplicații de dantele fine de bumbac, lucrate manual, foarte prețioase. La baza mantoului, s-a aciuit o panglica traditionala tesută in ivoire si rosu.

Îl putem face din in ivoire- pentru sezonul răcoros sau din stofiță de bumbac- pentru sezonul rece. Pentru a fi mai confortabil la purtat, are căptușeală din pânză fină bumbac.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Cusatura Romaneasca, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Noroc Ivoire gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0