Mantou din in pentru băieți “Trifoi Galben Norocos”

279 lei

Mantou din in pentru băieți “Trifoi Galben Norocos”face o echipă grozavă cu compleul cu acelasi nume ( doar sunt membrii ale aceleiași familii, nu ??).

 

Mantou din in pentru băieți “Trifoi Galben Norocos”

Mantou din in pentru băieți “Trifoi Galben Norocos” – este un pardesiu unicat, ține de cald, pentru că e din in căptușit cu bumbac și garnisit cu șnur de bumbac galben sucit și răsucit.

În sezonul rece, la botez, compleul băiețelului trebuie însoțit de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau un mantou.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, sacouri sau  mantouri.  Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez băieți  în culori  asezate sau îndrăznețe.  Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească compleului ales de tine.

Mantou din in pentru băieți “Trifoi Galben Norocos” este meșteșugit din in gros, căptușit cu pânză de bumbac, se încheie la gât năsturași. Are  aplicații de șnur de bumbac galben sucit și răsucit.

Mantou din in pentru băieți- Trifoi Galben Norocos face o echipă grozavă cu compleul pictat Plutind in Balon (doar sunt membrii ale aceleiași familii, nu ??).Pardesiul e din stofă de lână, căptușit cu pânză de bumbac. Are guleraș la baza gâtului si trifoi galben aducător de noroc- aplicatii din șnur galben de bumbac.

Se încheie cu  nasturi. Il facem gri închis, bleumarin sau orice culoare de stofa vrei  si noi avem pe stoc. Tu alegi.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Plutind in Balon, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Plutind in Balon sau  Creaza-ti propria colectie Matei cel Norocos vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0