Mantou cu glugă pentru botez “Trifoi Mentolat”

279 lei

Mantou cu glugă pentru botez “Trifoi Mentolat”- este un sacou unicat, ține de cald- este un mantou unicat, ține de cald, pentru că e din țesătură groasă de bumbac, căptușit cu bumbac și garnisit cu șnur de bumbac sucit și răsucit.

SKU: KUIB BM37 Categorii: ,

Mantou cu glugă pentru botez “Trifoi Mentolat”

Mantou cu glugă pentru botez “Trifoi Mentolat”- este un sacou unicat, ține de cald, pentru că e din țesătură groasă de bumbac de culoare vernil, căptușit cu bumbac și garnisit cu șnur de bumbac verde menta sucit și răsucit.

În sezonul rece, la botez, compleul băiețelului trebuie însoțit de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau un mantou.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, sacouri sau  mantouri.  Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez băieți  în culori  asezate sau îndrăznețe.  Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească compleului ales de tine.

Mantou cu glugă pentru botez “Trifoi Mentolat” este meșteșugit din țesătură moale de bumbac, căptușit cu pânză de bumbac, se încheie la gât năsturași. Are  aplicații de șnur de bumbac verde mentă sucit și răsucit.

Mantou cu glugă pentru botez- Trifoi Mentolat  face o echipă grozavă cu compleul cu acelasi nume ( doar sunt membrii ale aceleiași familii, nu ??).

Vei gasi in Colectia pentru botez Trifoi Mentolat, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Trifoi Mentolat. gasesti toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei,, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0