Mantou botez băieți “Nisip Ud”

279 lei

Mantou botez băieți “Nisip Ud” – este un pardesiu unicat,  din stofa moale si fina din bumbac in amestec cu vascoza (tesatura vegetala), căptușit cu panza fina de bumbac.

SKU: KUIB BM48 Categorii: ,

Mantou botez băieți “Nisip Ud”

Mantou botez băieți “Nisip Ud” – este un pardesiu unicat,  din stofa moale si fina din bumbac in amestec cu vascoza (tesatura vegetala), căptușit cu panza fina de bumbac.

În sezonul rece, la botez, compleul băiețelului trebuie însoțit de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi o păturică cu glugă sau un pardesiu, sau un mantou.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, sacouri sau  mantouri.  Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez băieți  în culori  asezate sau îndrăznețe.  Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească compleului ales de tine.

Mantoul pentru botez băieți “Nisip Ud” – este un pardesiu unicat,  din stofa moale si fina din bumbac in amestec cu vascoza, căptușit cu pânză de bumbac, se încheie la gât cu un nasturas. Are  aplicații de șnur de bumbac sucit și răsucit.

Vei gasi in Colectia completa pentru botez Plutind in Balon, tot ce iti trebuieste pentru un botez complet si inedit- hainute, boneta, botosei, trusou,  lumanare, paturica de botez, colectii pentru botez de vara sau colectii pentru botez de vreme rece. Toate infrumusetate la fel, in acelasi stil si aceleasi culori. Trebuie doar sa alegi ce doresti si sa adaugi in cos.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Plutind in Balon vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Pentru aceasta, acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0