Mantou bej buclat botez fetițe “Blanita de Oita”

279 lei

Mantou bej buclat botez fetițe “Blanita de Oita”, din stofa buclata, este un pardesiu lejer, comod la purtat, usor de imbracat.

Mantou bej buclat botez fetițe “Blanita de Oita”

Mantou bej buclat botez fetițe “Blanita de Oita”, din stofa buclata, este un pardesiu lejer, comod la purtat, usor de imbracat.

În sezonul rece, la botez, rochița fetiței trebuie însoțită de încă ceva ce ține de cald Odorului. Poate fi obpăturică cu glugă sau un pardesiu, sau o capă.

Am creat pentru puiul tău o multitudine de pardesie, mantouri sau cape. Albe– imaculate și diafane. Sau Colorate– îndrăznețe și vesele. Sau inspirate din tradiție-simple și prețioase.  Le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac, in sau lâna. Le-am înfrumusetat cu dantele delicate și prețioase croșetate manual , cu răsuciri de șnururi fine de bumbac.

Am creat pardesie pentru botez fetițe albe precum spuma laptelui. Și pardesie în culori îndrăznețe. Și cape extravagante. Sigur găsești  aici ceva care să se potrivească rochiței alese de tine.

Mantou bej buclat botez fetițe “Blanita de Oita”este mai degrabă o jacheta din stofita moale si pufoasa, căptușit cu pânză de bumbac, se încheie cu șnur. Este foarte practic pentru fetițele mici, se îmbracă ușor și este foarte comod la purtat.

Aceasta capa bej pentru botez fetițe “Oita” fi purtată mult timp de către Odorul Mamei, pentru că arată la fel de bine lungă, peste genunchi, cât și scurtă, peste funduleț.

Este perechea de vreme rece a oricarei rochite de botez ivoire sau bej.

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Stil hainute

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0