Lumânare unicat traditională pentru botez “Folclor în Roșu și Negru”

149 lei

Lumânare unicat traditională pentru botez “Folclor în Roșu și Negru” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale de in și flori textile din in alb, asortată trusoului alb.

Lumânare unicat traditională pentru botez “Folclor în Roșu și Negru”

Lumânarea unicat traditională pentru botez “Folclor în Roșu și Negru” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in in, ornata cu flori textile realizate manual

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânare unicat traditională pentru botez “Folclor în Roșu și Negru” de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Lumânare unicat tradițională pentru botez- Folclor în Roșu și Negru, garnisită în ton cu trusoul de botez Folclor în Roșu și Negru, cu materiale naturale, dantele și flori textile lucrate manual.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

In sectiunea Lumanari Botez vei gasi toate lumanarile noastre si o vei pute alege pe cea cae=re se potriveste mai bine tematicii botezului Odorului tau.

Informații suplimentare

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0