Lumânare unicat pictată pentru botez “Vraja Mării”

169 lei

Lumânare unicat pictată pentru botez “Vraja Mării”este imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre. O stea de mare și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

Lumânare unicat pictată pentru botez “Vraja Mării”

Lumânarea unicat pictată pentru botez “Vraja Mării”este imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre. O stea de mare și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?
Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânare unicat pictată pentru botez “Vraja Mării” de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul pictat de botez Vraja Marii

Dacă doresti atat trusoul, cât și lumânarea, poți alege Colectia pictata pentru un botez de vară Vraja Marii, economisind astfel 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-De Inima Albastra vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

 

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0