Lumânare unicat pictată pentru botez “Lanul cu Flori”

169 lei

Lumânare unicat pictată pentru botez “Lanul cu Flori” imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre. O mare de flori in lan și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

SKU: KUIB LUM138 Categorii: ,

Lumânare unicat pictată pentru botez “Lanul cu Flori”

Lumânare unicat pictată pentru botez “Lanul cu Flori”, imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre. O mare de flori in lan și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?
Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pictata pentru botez este o lumanare unicat, realizata din parafină de cea mai buna calitate. Poate fi păstrată în timp, va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul de botez Lanul cu flori

Pentru zilele racoroase, trusoul pictat Bicicleta poate avea are o surioară călduroasă,  paturica pictata Lanul cu flori.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare pictate Lanul cu Flori  pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare din parafina, păturică și cufăr toate produsele pictate cu aceleasi frumuseti. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Lanul cu Flori  vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0