Lumânare unicat pentru botez “Spuma Laptelui”

149 lei

Lumânare unicat pentru botez “Spuma Laptelui” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale si are aplicatii de flori textile handmade de culoare albă.

Lumânare unicat pentru botez “Spuma Laptelui”

Lumânare unicat pentru botez “Spuma Laptelui”este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale si are aplicatii de flori textile handmade de culoare albă.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pentru botez de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul de botez ales de tine, cu materiale naturale și flori textile de culoare alba, asortată trusoului alb.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Spuma Laptelui pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

 

Informații suplimentare

Culoare

Cos cumparaturi
0