Lumânare unicat din parafină pentru botez “Fluturașul pe Cer Senin”

149 lei

Lumânare unicat din parafină pentru botez “Fluturașul pe Cer Senin” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale si are aplicatii de trifoi norocos din snur de bumbac.

SKU: KUIB LUM45 Categorie:

Lumânare unicat din parafină pentru botez “Fluturașul pe Cer Senin”

Lumânarea aceasta unicat din parafină pentru botez “Fluturașul pe Cer Senin” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale si are aplicatii de trifoi norocos din snur de bumbac.

Stii care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânare unicat din parafină pentru botez “Fluturașul pe Cer Senin” de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul de botez ales de tine, cu fluturas din snur si flori textile de culoare bleu și alb, asortată orocarui trusou alb sau bleu.

 

Informații suplimentare

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0