Lumânare unicat din ceară de albine “Trifoi cu Spumă de Frăguțe”

179 lei

Lumânare unicat din ceară de albine “Trifoi cu Spumă de Frăguțe” este pentru primul mare eveniment din viata Odorului.

Stoc epuizat

SKU: KUIB LUM85 Categorie:

Lumânare unicat din ceară de albine “Trifoi cu Spumă de Frăguțe”

Lumânare unicat din ceară de albine “Trifoi cu Spumă de Frăguțe” este pentru primul mare eveniment din viata Odorului.

Stii care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.

Asadar, motivul pentru care pruncul crestinat se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  ca acesta trebuie sa isi inceapa calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumanarea este din ceara naturala de albine 100%, cu fitil din bumbac – lucrată manual, obținută prin rularea cerii de albine presată. Lumânările din ceara de albine nu emană fum toxic atunci când ard. Ajută la neutralizarea alergenilor și poluanților din aer, ele sunt cele mai vechi lumânări folosite în istorie.

Lumânarea pentru botez din ceara naturala de albine este foarte frumoasă și prețioasă. De aceea am înfrumusețat-o simplu si discret, garnisita cu materiale naturale, dantele delicate de bumbac și șnururi împletite și răsucite..

Diametrul lumânării este de 6 cm, lungimea fiind de  35 cm.

Lumânarea botez din ceara naturala de albine este foarte frumoasă și prețioasă. De aceea am înfrumusețat-o simplu si discret, garnisita cu materiale naturale, dantele delicate de bumbac și șnururi împletite și răsucite.

In sectiunea Creeaza-ti propria colectie de Botez vei gasi trusou si hainute in ton cu lumanarea aceasta.

Informații suplimentare

Culoare

,

Cos cumparaturi
0