Lumânare pictată unicat pentru botez “Fluturașul Galben”

169 lei

Lumânare pictată unicat pentru botez “Fluturașul Galben” este imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre, Un fluturas galben și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac

SKU: KUIB LUM123 Categorii: ,

Lumânare pictată unicat pentru botez “Fluturașul Galben”

Lumânare pictată unicat pentru botez “Fluturașul Galben” este imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre, Un fluturas galben și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pictata pentru botez este o lumanare unicat, realizata din parafină de cea mai buna calitate. Poate fi păstrată în timp, va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul pictat de botez Fluturasi Galbeni

Dacă dorești să ai la botez toate accesoriile asortate, poti  alege Colecția pentru botez de vară Fluturasul Galben – trusou, lumânare si cufar.

In sezonul rece, poti opta pentru Colectia pentru botez de vreme rece Fluturasi Galbeni care are in plus și păturica. Econimisești astfel 15% din pretul pe care l-ai plăti alegand produsele separat.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie Soarele Gol pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0