Lumânare pictată unicat pentru botez “Avion cu Motor”

169 lei

Lumânare pictată unicat pentru botez “Avion cu Motor” imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre.  Un avion cu motor și doi norișori și-au găsit culcuș  pe lumanarea ce are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

SKU: KUIB LUM131 Categorii: ,

Lumânare pictată unicat pentru botez “Avion cu Motor”

Lumânarea pictată unicat pentru botez “Avion cu Motor” imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre.  Un avion cu motor și doi norișori și-au găsit culcuș  pe lumanarea ce are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.Lumânare pictată unicat pentru botez “Avion cu Motor” este o lumanare unicat, realizata din parafină de cea mai buna calitate. Poate fi păstrată în timp, va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusou botez pictat Avion cu Motor

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare pictate Avion cu Motor  pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie-Avion cu Motor vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0