Lumânare pictată pentru botez unicat “Elefănțelul”

169 lei

Lumânare pictată pentru botez unicat “Elefănțelul” este imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre, Un buchet de baloane roșii, prietenele de joacă ale elefănțeluli albastru și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

Lumânare pictată pentru botez unicat “Elefănțelul”

Lumânare pictată pentru botez unicat “Elefănțelul” este imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre. Un buchet de baloane roșii, prietenele de joacă ale elefănțelului albastru și-a găsit culcuș pe lumanare.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pictata pentru botez este o lumanare unicat, realizata din parafină de cea mai buna calitate. Poate fi păstrată în timp, va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este perechea ideala a trusoului pictat Elefantelul Albastru sau a trusoului pictat Elefantelul Galben

Dacă doresti atat trusoul, cât și lumânarea, poți alege Colectia pictata pentru un botez de vară Elefantelul Albastru, economisind astfel 15%.

Pentru botez de vreme rece, poti opta pentru Colectia pictata pentru botez de vreme rece Elefantelul Albastru, care include in plus si paturica..

Dacă doresti atat trusoul, cât și lumânarea, poți alege Colectia pictata pentru un botez de vară Elefantelul Galben, economisind astfel 15%.

Pentru botez de vreme rece, poti opta pentru Colectia pictata pentru botez de vreme rece Elefantelul Galben, care include in plus si paturica..

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0