Lumânare pictată pentru botez “Trandafiri Keira”

169 lei

Lumânare pictată pentru botez “Trandafiri Keira” este imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre, Un buchet de trandafiri rafinati și parfumați și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

SKU: KUIB LUM114 Categorie:

Lumânare pictată pentru botez “Trandafiri Keira”

Lumânare pictată pentru botez “Trandafiri Keira”” este imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre, Un buchet de trandafiri rafinati și parfumați și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pictata pentru botez este o lumanare unicat, realizata din parafină de cea mai buna calitate. Poate fi păstrată în timp, va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul pictat de botez Trandafiri Keira

Trusoul are pereche la botez, păturica de vreme rece Trandafiri Keira

Dacă dorești să ai la botez toate accesoriile asortate, poti  alege Colecția pentru botez de vară Trandafiri Keira – trusou, lumânare si cufar.

In sezonul rece, poti opta pentru Colectia pentru botez de vreme rece Trandafiri Keira care are in plus și păturica. Econimisești astfel 15% din pretul pe care l-ai plăti alegand produsele separat.

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0