Lumânare pictată pentru botez fetițe “Zâna Bună”

149 lei

Lumânare pictată pentru botez fetițe “Zâna Bună” este o lumanare unicat, realizata din parafină de cea mai buna calitate, are aplicatii  de dantele fine de bumbac și zână meșteșugită din lână împâslită.

SKU: KUIB LUM130 Categorii: ,

Lumânare pictată pentru botez fetițe “Zâna Bună”

Lumânare pictată pentru botez fetițe “Zâna Bună” este imbracata in pânză albă  O inima de zână bună, meșteșugită din snur,  și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pictata pentru botez este o lumanare unicat, realizata din parafină de cea mai buna calitate. Poate fi păstrată în timp, va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 40 cm, diametru 6 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul pictat de botez Zana Buna

Dacă doresti atat trusoul, cât și lumânarea, poți alege Colectia pictata pentru un botez de vară Zana Buna, economisind astfel 15%

Informații suplimentare

Culoare

alb

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0