Lumânare pictată pentru botez “7 Chakre”

169 lei

Lumânare pictată pentru botez “7 Chakre”, imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre

Lumânare pictată pentru botez “7 Chakre”

Lumânare pictată pentru botez “7 Chakre”, imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi.

Lumânare unicat pictată pentru botez “Vestitorii Primaverii”

Lumânarea pictata pentru botez este o lumanare unicat, realizata din parafină de cea mai buna calitate. Poate fi păstrată în timp, va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusou botez pictat 7 Chakre

Noi am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare parafina si cufăr toate infrumusețate cu aceleasi picturi.. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea  Creaza-ti propria colectie 7 Chackre pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0