Lumânare pentru botez tradițional “Trandafir de la Moldova”

149 lei

Lumânare pentru botez tradițional “Trandafir de la Moldova” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale de in și flori textile din in alb si rosu, cu panglică țesută cu trandafiri roșii.

Lumânare pentru botez tradițional “Trandafir de la Moldova”

Lumânarea pentru botez tradițional “Trandafir de la Moldova” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale de in și flori textile din in alb si rosu, cu panglică țesută cu trandafiri roșii.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?
Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pentru botez de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Lumânare garnisită cu flori textile din bumbac si dantelă.

Lumânare pentru botez tradițional- Trandafir de la Moldova este perechea perfecta a Trusoului Trandafir de la Moldova

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare din parafina și cufăr  sau Set trusou cu lumânare din ceara naturala și cufăr  care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Trandafir de la Moldova pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Acceseaza Suport Client

Informații suplimentare

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0