Lumânare pentru botez romantic “Inimă Albă”

149 lei

Lumânare pentru botez romantic “Inimă Albă” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale si are aplicatii de inimă albă din snur de bumbac.

Lumânare pentru botez romantic “Inimă Albă”

Lumânare pentru botez romantic “Inimă Albă” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale si are aplicatii de inimă albă din snur de bumbac.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pentru botez de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

La cerere, poate fi personalizata prin scriere. Pentru personalizare prin scriere, costul suplimentar este de 8 lei.

Este garnisită în ton cu trusoul de botez ales de tine, cu materiale naturale și flori textile de culoare albă și bleu, asortată trusoului Inimă Albă , sau oricărui alt trusou alb.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Colectia cu lumanare parafina pentru botez de vara-sau Colectia cu lumanare ceara naturala pentru botez de vara–   pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colectia cu lumanare ceara naturala pentru botez de iarna sau Colectia cu lumanare parafina pentru botez de vara– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Pui de Om cu Inima Mare, vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0