Lumânare parafină pentru botez “Micul Prinț”

149 lei

Lumânare parafină pentru botez “Micul Prinț” este  imbracata in materiale naturale si are aplicatii de trifoi norocos din snur de bumbac.

SKU: KUIB LUM206 Categorii: ,

Lumânare parafină pentru botez “Micul Prinț”

Lumânare parafină pentru botez “Micul Prinț” este imbracata in materiale naturale si are aplicatii de trifoi norocos din snur de bumbac.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pentru botez de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul de botez ales de tine- trusoul Micul Print.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți alege Set trusou cu lumânare și cufăr, cu 15% mai ieftin decat daca ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, avem Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate furnituri. Asta pentru a îți ușura căutarea și a beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie- Micul Print vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului.

Personalizăm trusoul, dacă dorești acest lucru, prin scrierea pânzei de mir cu instrumente speciale de scris si pictat, care nu ies la spălat.

Acceseaza Suport Client

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0