Lumânare parafină pentru botez fetițe “Roșu de Deochi”

149 lei

Lumânare parafină pentru botez fetițe “Roșu de Deochi”este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in dantelă prețioasă croșetată manual și garnisită cu flori textile albe, cu panglică țesută cu motive tradiționale

Lumânare parafină pentru botez fetițe “Roșu de Deochi”

Lumânare parafină pentru botez fetițe “Roșu de Deochi” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in dantelă prețioasă croșetată manual și garnisită cu flori textile albe, cu panglică țesută cu motive tradiționale.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?
Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pentru botez de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Lumânare parafină pentru botez fetițe- Roșu de Deochi- perechea perfecta a Trusoului Cusatura Romaneasca

Pentru zilele racoroase, putem face perechea de tinut cald, paturica înfrumusețată cu aceleași aplicații de pe prosopul cu glugă,  sau iti poti alege o paturica din sectiunea paturici calduroase si rafinate

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru un Set trusou cu lumanare parafina si cufar  sau  Set trusou cu lumânare din ceara naturala și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Intr-una din sectiunile Creaza-ti propria colectie Trandafiri Dantelati si Creaza-ti propria colectie Descantec de Deochi pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Descantec de Deochi pentru baieti, vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Informații suplimentare

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0