Lumânare ivoire din parafina pentru botez “Povestea Inului”

149 lei

Lumânare ivoire din parafina pentru botez “Povestea Inului” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale și flori textile de culoare ivoire și bej, asortată trusoului ivoire

Lumânare ivoire din parafina pentru botez “Povestea Inului”

Lumânare ivoire din parafina pentru botez “Povestea Inului” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale și flori textile de culoare ivoire și bej, asortată trusoului ivoire.

Stii care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pentru botez de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare din parafina și cufăr sau Set trusou cu lumanare din ceara naturala si cufar pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr, toate produsele infrumusețate cu aceleasi accesorii – dantele, șnururi, flori textile  lucrate manual. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

Vei gasi in Sectiunea Lumanari pentru botez biserica, lumanarea care se potriveste cel mai bine tematicii botezului Odorului tau.

Informații suplimentare

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0