Lumânare din ceară pentru botez fetițe “Flori de vară”

179 lei

Lumânare din ceară pentru botez fetițe “Flori de vară” este pentru primul mare eveniment din viata Odorului.

Lumânare din ceară pentru botez fetițe “Flori de vară”

Lumânare din ceară pentru botez fetițe “Flori de vară” este pentru primul mare eveniment din viata Odorului.

Stii care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.

Asadar, motivul pentru care pruncul crestinat se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  ca acesta trebuie sa isi inceapa calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumanarea este din ceara naturala de albine 100%, cu fitil din bumbac – lucrată manual, obținută prin rularea cerii de albine presată. Lumânările din ceara de albine nu emană fum toxic atunci când ard. Ajută la neutralizarea alergenilor și poluanților din aer, ele sunt cele mai vechi lumânări folosite în istorie.

Lumânarea pentru botez din ceara naturala de albine este foarte frumoasă și prețioasă. De aceea am înfrumusețat-o simplu si discret, garnisita cu materiale naturale, dantele delicate de bumbac și șnururi împletite și răsucite..

Diametrul lumânării este de 6 cm, lungimea fiind de  35 cm.

Lumânarea pentru botez din ceara naturala de albine este foarte frumoasă și prețioasă. De aceea am înfrumusețat-o simplu si discret.

Lumânare din ceară pentru botez fetițe “Flori de vară” este garnisită în ton cu trusoul alb de botez ales de tine, Flori de vara ivoire, cu materiale naturale și flori textile colorate

Daca vrei sa faci economie de 15%, poti comanda set trusou cu lumanare din ceara naturala si cufar – trusou, lumanare si cufar.

Poți face economie de 15% și în sezonul rece, comandand Coolecția completă pentru botez care include in plus și păturica.

Dacă dorești un trusou asortat, sau un trusou in ton cu paturica si lumanarea, precum si hainute asortate la acesta, le gasesti in sectiunea Creaza-ti Propria Colectie-Flori de Vara

Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Informații suplimentare

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0