Lumânare din ceară naturala de albine “Geometrie Alba”

179 lei

Lumânarea din ceară naturala de albine “Geometrie Alba” este garnisită în ton cu trusoul alb  de botez ales de tine. Este îmbrăcată în tulle alb si garnisită cu  dantelă și șnur de bumbac de culoare albă .

Lumânare din ceară naturala de albine “Geometrie Alba”

Lumânare din ceară naturala de albine “Geometrie Alba” este pentru primul mare eveniment din viata Odorului. O lumânare unicat din ceară naturală de albine, cu fitil din bumbac. Este lucrată manual, obținută prin rularea cerii de albine presată.

Lumânarea botez din ceara naturala de albine este foarte frumoasă și prețioasă. De aceea am înfrumusețat-o simplu si discret, garnisita cu materiale naturale, dantele delicate de bumbac, șnururi împletite și răsucite sau panglici traditionale țesute.

Stii care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.

Asadar, motivul pentru care pruncul crestinat se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  ca acesta trebuie sa isi inceapa calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumanarea este din ceara naturala de albine 100%, cu fitil din bumbac – lucrată manual, obținută prin rularea cerii de albine presată. Lumânările din ceara de albine nu emană fum toxic atunci când ard. Ajută la neutralizarea alergenilor și poluanților din aer, ele sunt cele mai vechi lumânări folosite în istorie.

Lumânarea pentru botez din ceara naturala de albine este foarte frumoasă și prețioasă. De aceea am înfrumusețat-o simplu si discret, garnisita cu materiale naturale, dantele delicate de bumbac și șnururi împletite și răsucite..

Daca vrei sa faci economie de 15%, poti comanda Colectia pentru botez de vara– trusou, lumanare si cufar.

Diametrul lumânării este de 6 cm, lungimea fiind de  35 cm.

Lumânarea din ceară naturala de albine “Geometrie Alba” este garnisită în ton cu trusoul alb  de botez ales de tine. Este îmbrăcată în tulle alb si garnisită cu  dantelă și șnur de bumbac de culoare albă .

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Geometrie Alba pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Geometrie Alba pentru baietei, vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0