Lumânare diafană din ceară naturală pentru botez “Fluturașul Alb”

179 lei

Lumânare diafană din ceară naturală pentru botez “Fluturașul Alb” este pentru primul mare eveniment din viata Odorului. Este îmbrăcată în tulle alb si garnisită cu  dantelă și șnur de bumbac de culoare albă. Pe lumânare și-a găsit culcuș un fluturaș delicat

Lumânare diafană din ceară naturală pentru botez “Fluturașul Alb”

Lumânare diafană din ceară naturală pentru botez “Fluturașul Alb” este pentru primul mare eveniment din viata Odorului. Este îmbrăcată în tulle alb si garnisită cu  dantelă și șnur de bumbac de culoare albă. Pe lumânare și-a găsit culcuș un fluturaș delicat.

Stii care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.

Asadar, motivul pentru care pruncul crestinat se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  ca acesta trebuie sa isi inceapa calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumanarea este din ceara naturala de albine 100%, cu fitil din bumbac – lucrată manual, obținută prin rularea cerii de albine presată. Lumânările din ceara de albine nu emană fum toxic atunci când ard. Ajută la neutralizarea alergenilor și poluanților din aer, ele sunt cele mai vechi lumânări folosite în istorie.

Lumânarea pentru botez din ceara naturala de albine este foarte frumoasă și prețioasă. De aceea am înfrumusețat-o simplu si discret, garnisita cu materiale naturale, dantele delicate de bumbac și șnururi împletite și răsucite..

Diametrul lumânării este de 6 cm, lungimea fiind de  35 cm.

Lumânare diafană din ceară naturală pentru botez este garnisită în ton cu trusoul alb de botez ales de tine, trusoul alb Fluturasul Alb. Este îmbrăcată în tulle alb si garnisită cu  dantelă și șnur de bumbac de culoare albă. Pe lumânare și-a găsit culcuș un fluturaș delicat.

Pentru zilele racoroase, trusoul poate avea are o surioară călduroasă, paturica cu aceeasi aplicatie de pe prosopul mare, Fluturasul alb

Poti opta pentru Colectia pentru botez de vara– trusou, lumanare din ceara naturala si cufar si economisesti 15%.

In sectiunea Creeaza-ti propria colectie de Botez vei gasi trusou si hainute in ton cu lumanarea aceasta.

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0