Lumânare delicat pictata pentru botez “Dincolo de Nori”

169 lei

Lumânare delicat pictata pentru botez “Dincolo de Nori”este imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre. Soerele de dincolo de nori și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

Lumânare delicat pictata pentru botez “Dincolo de Nori”

Lumânarea delicat pictata pentru botez “Dincolo de Nori”este imbracata in pânză albă pictată de mâini măiastre. Soerele de dincolo de nori și-a găsit culcuș  pe lumanarea ce  are aplicatii  de dantele fine de bumbac.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânare delicat pictata pentru botez “Dincolo de Nori” de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul pictat de botez Dincolo de Nori

Dacă doresti atat trusoul, cât și lumânarea, poți alege Colectia pictata pentru un botez de vară Dincolo de Nori, economisind astfel 15%.

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0