Lumânare ceară naturală botez “Ca Neaua”

179 lei

Lumânare ceară naturală pentru botez “Cusătură Albastră” este pentru botez- primul mare eveniment din viata Odorului. Lumânarea unicat din ceară naturală de albine are fitil din bumbac, este obținută prin rularea manuala cerii de albine presată.

Lumânare ceară naturală botez “Ca Neaua”

Lumânare ceară naturală botez “Ca Neaua”este pentru botez- primul mare eveniment din viata Odorului. Lumânarea unicat din ceară naturală de albine are fitil din bumbac, este obținută prin rularea manuala cerii de albine presată.

Stii care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.

Asadar, motivul pentru care pruncul crestinat se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  ca acesta trebuie sa isi inceapa calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumanarea este din ceara naturala de albine 100%, cu fitil din bumbac – lucrată manual, obținută prin rularea cerii de albine presată. Lumânările din ceara de albine nu emană fum toxic atunci când ard. Ajută la neutralizarea alergenilor și poluanților din aer, ele sunt cele mai vechi lumânări folosite în istorie.

Lumânarea pentru botez din ceara naturala de albine este foarte frumoasă și prețioasă. De aceea am înfrumusețat-o simplu si discret, garnisita cu materiale naturale, dantele delicate de bumbac și șnururi împletite și răsucite..

Diametrul lumânării este de 6 cm, lungimea fiind de  35 cm.

Lumânare ceară naturală pentru botez- Ca Neaua este perechea trusoului Ca Neaua

Intr-una din sectiunile Creaza-ti propria colectie Vara in Toi  sau Creaza-ti propria colectie Aripi Albe de Inger pentru fetite vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

Acceseaza Suport Client

 

Informații suplimentare

Culoare

,

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0