Lumânare albă tradițională pentru botez “Hai la Horă!”

149 lei

Lumânare albă tradițională pentru botez “Hai la Horă!”  este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale, cu flori textile realizate manual si panglică tradițională tesuta in alb, rosu si negru.

Lumânare albă tradițională pentru botez “Hai la Horă!”

Lumânare albă tradițională pentru botez “Hai la Horă!”este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale, cu flori textile realizate manual si panglică tradițională tesuta in alb, rosu si negru.

Stii care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?

Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea pentru botez de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul de botez ales de tine, cu materiale naturale și flori textile de culoare rosu si alb, asortată trusoului Hai la hora!

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

Pentru sezonul rece, am creat Colecția completă pentru botez– trusou, lumânare, păturică și cufăr,. Asta pentru a îți ușura căutarea și pentru beneficia de reducerea de 15%.

In sectiunea Creaza-ti propria colectie Hai la Hora! pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Hai la Hora! pentru baieti , vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0