Lumânare albă pentru botez “Dantelă cu Inimi”

149 lei

Lumânare albă pentru botez “Dantelă cu Inimi”este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale si are aplicatii de dantele de bumbac, cu inimi.

Lumânare albă pentru botez “Dantelă cu Inimi”

Lumânare albă pentru botez “Dantelă cu Inimi” este realizata din parafină de cea mai buna calitate. Este imbracata in materiale naturale si are aplicatii de dantele de bumbac, cu inimi.

Știi care este semnificatia  lumanarii de botez si de trebuie  sa o ai la botezul copilului?
Lumanarea de botez este simbolul luminii, al adevarului si al sfinteniei. Ea este aprinsa in timpul botezului la Biserica pentru ca viata celui botezat sa fie indrumata de lumina. Mai mult, lumanarea este simbolul vietii vesnice.
Deci, pruncul se boteaza in prezenta unei lumanari de botez este  pentru a inceape calatoria in aceasta lume cu lumina, prin lumina. Lumanarea este cea care il va calauzi. Poti afla mai multe despre lumanarea la botez, citind acest articol.

Lumânarea alba pentru botez de la Odorul Mamei poate fi păstrată în timp. Va ramâne la fel ca în prima zi, o amintire de suflet de la botezul Odorului vostru. Deasemenea, poate fi transportata fara a se deteriora.

Dimensiunile ei sunt- inaltime 30 cm, diametru 7 cm.

Este garnisită în ton cu trusoul de botez ales de tine, asortată trusoului Daantela cu Inimi, sau oricărui alt trusou alb.

Pentru zilele racoroase, Trusou delicat alb botez pentru biserica- Dantela cu Inimi poate avea are o surioară călduroasă.

Daca dorești atât trusoul, cât și lumânarea, poți opta pentru Set trusou cu lumânare și cufăr, pe care îl achiziționezi cu 15% mai ieftin decat ai lua produsele separat.

In una din sectiunile Creaza-ti propria colectie Dantela cu Inimi si Creaza-ti propria colectie Inimi in Dantele pentru fetite sau Creaza-ti propria colectie Dantela cu Inimi pentru baieti vei gasi toate produsele- hainute, lumanari, trusou si paturica- garnisite cu aceleasi furnituri, in aceleasi culori. Deci, Creaza-ti Propria Colectie!

 

Informații suplimentare

Culoare

S-ar putea să-ți placă și…

Cos cumparaturi
0