La Timona Norocoasă

La Timona Norocoasă – Colecția de Botez Fetițe, creată pentru un botez la malul mării…

Alege ceea ce îți doresti și creează-ți propria colecție. Dacă pe lângă hăinuțe vei alege trusou cu lumanare (si eventual, păturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul. Reducerea va fi aplicată pe factura finală, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrării comenzii.

Colecția fetite pentru botez de vară La Timona Norocoasă – creată pentru un botez la malul mării…

Hainutele le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac sau, in. Le-am facut pereche la botez- trusou, lumanare, paturica, apoi mâini magice le-au pictat pe toate, făcându-le unice. Colectia unicat pictata pentru botez – rochița/ compleu, trusou, lumanare, paturica- toate pictate de maini maiastre cu barca plutind pe valuri.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si caciulite sau bonete asortate, precum si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi picturi minunate- trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în colecții pentru botez, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.
Cos cumparaturi
0