1. CONDITIILE GENERALE

Clientul este sfătuit să citească condițiile generale de vânzare Odorul Mamei.ro, precum si pagina “Cum comand” inainte de a inainta o comanda. Conditiile de vanzare exprimate pe acest site au valoare contractuala si pot fi modificate in orice moment de catre societate, fara preaviz si fara a-si informa in prealabil clientii. Conditiile aplicabile vor fi cele prezentate pe site in momentul validarii comenzii. Nu se iau in considerare decat sugestiile si reclamatiile primite in scris.

  1. COPYRIGHT

Site-ul Odorulmamei.ro, împreuna cu tot conținutul său (concept, texte, imagini, design) apartine in totalitate S.C KUIB KALATARA S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J08/368/2016, cu adresa sediului social in B-dul Saturn nr 19 sc B ap 10, Brasov, Romania, tel. 0771.780.880, e-mail: atelier@odorulmamei.ro si este supus legilor romanesti in vigoare si protejat de acestea.

Prin urmare este interzisa reproducerea totala sau partiala a informatiilor de pe site, precum si preluarea pozelor, fara autorizarea in prealabil, in scris, de catre S.C. KUIB KALATARA S.R.L.

  1. LIMITAREA RESPONSABILITATII

Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale produselor, preturi, etc…) sunt cu titlu informativ si pot fi schimbate in orice moment, fara a anunta clientii in prealabil. Ele insa se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale produselor.

Fotografiile sunt facute la produsele respective reale, fiind insa in format digital pot aparea mici diferente de aspect, in special in ceea ce priveste culorile. Aceste diferente nu sunt considerate defecte.

Conform cu legile in vigoare, Odorulmamei.ro nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea lor incompleta/eronata, etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.

In cazul executarii defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a Odorulmamei.ro, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere decat pentru returnarea sumei achitate de catre client pentru comanda respectiva (a produsului defect). Suma va fi insa restituita numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite (fara a fi deteriorate produsele sau ambalajul lor). Daca vina executarii defectuoase este a Odoruluimamei.ro, plata transportului pentru retur cade in sarcina noastra.

Toate comenzile sunt ambalate conform cerintelor firmelor de curierat, prin urmare nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele deteriorari cauzate de catre transportator, insa vom incerca mereu sa va oferim o solutie pentru eventualele probleme aparute.

Alte situatii in care site-ul Odorulmamei.ro, si prin urmare proprietarul sau, nu pot fi trasi la raspundere:

  • indisponibilitatea anumitor produse ce apar in sectiunea de magazin online;
  • magazinul are dreptul de a verifica orice comanda telefonic, cerandu-i-se cumparatorului confirmarea unor date personale sau legate de comanda;
  • magazinul isi rezerva dreptul de a refuza executarea unor comenzi, fara a motiva aceasta alegere, cu obligatia de a instiinta telefonic sau prin e-mail clientul;
  • intarzierile la livrare datorate curierului/postei sau din alte motive;
  • nefunctionarea temporara a site-ului.
  1. CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

Datele personale cerute clientilor la inregistrare pe site-ul odorulmamei.ro sunt indispensabile bunei tratari a comenzilor primite, emiterii facturilor fiscale, efectuarii platilor si mentinerii comunicarii cu clientii. Necompletarea lor duce la anularea comenzii sau la procese suplimentare care determina amanarea termenului de livrare pentru comezile respective.

Magazinul se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Personalul care administreaza magazinul nu are acces la editarea datelor cumparatorului, la editarea continutului comenzilor sau al istoricului comenzilor. Prin completarea formularului de comanda de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei S.C. KUIB KLATARA S.R.L., care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la S.C. KUIB KALATARA S.R.L.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. KUIB KALATARA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.

La cererea dvs. scrisa puteti oricand solicita scoaterea din baza noastra de date, incetand astfel sa mai primiti orice forma de comunicare comerciala/reclama.

  1. DISPUTE SI CONFLICTE

Orice neintelegere aparuta intre S.C KUI KALATARA SRL si clienti se incearca a fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanest