Cum comand

 1. CUM COMAND

Pentru a cumpara, te rugăm să parcurgi urmatorii pasi 

Pas 1: Alege produsul dorit si apoi fă click pe butonul „Adauga in cos”. Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. 

Pas 2: Pentru vizualizarea produselor alese dă click pe butonul din dreapta  „Vezi coș”. Daca intervi în componența coșului de cumpăraturi, modificând cantitățile de produse sau ștergând vreunul din produse, dă click pe butonul „Actualizează coș”. Apoi dă click pe butonul „Finalizează cumpărăturile”.

Pas 3: Pentru finalizarea comenzii trebuie sa completezi datele de contact si adresa de facturare.  Ai posibilitatea sa alegi din 3 optiuni:

 • Autentificare in cont deja existent si folosirea datelor de contact
 • Crearea unui cont nou – te  inregistrezi in baza de date odorulmamei.ro pentru o evidenta a comenzilor si pentru a cumpara mai usor in viitor
 • Comanda fara cont – cumperi fara a te inregistra ca utilizator

Prin completarea informatiilor cerute si parcurgerea tuturor pașilor de finalizare a comenzii, clietul acceptă ca a plasat o comandă fermă și că detaliile înscrise în aceasta sunt corecte.

Este foarte importanta completarea cu atentie a datelor de contact, pentru ca un consultant Odorul Mamei  sa te poată contacta. Toate datele introduse sunt confidentiale, nu pot fi sub nici o forma transmise unei terte parti si nu pot fi utilizate in alt scop decat cel de tratare a comenzilor si comunicare catre client (vezi pagina “Termeni si conditii” – paragraful „Confidentialitatea informatiilor”).

Pas 4: Bifezi modalitatea de plată și plasezi comanda

Pas 5: Te rugam să completezi la comentarii alte informatii care sunt necesare finalizarii cu succes a comenzii. De ex: date persoana juridica, etc.

Pas 6: Dupa trimiterea comenzii, vei fi contactat de un consultant pentru confirmarea si finalizarea comenzii. 

O comandă este validată numai in momentul in care aceasta este confirmată telefonic sau prin e-mail de catre un consultant vanzari Odorul Mamei (a nu se confunda aceasta confirmare cu cea trimisa automat de sistem, dupa validarea tuturor pasilor).

Orice comanda primita va fi verificata in maxim 2 zile lucratoare, in acest termen urmând a se primi și confirmarea din partea unui consultant Odorul Mamei.

Atentie, in aceste 2 zile se verifica posibilitatea executarii comenzii si se trimite e-mailul de confirmare catre dvs., insa nu se si executa propriu-zis comanda (care dureaza maxim 10 zile lucratoare)! 

 1. TERMENUL DE EXECUTIE AL COMENZILOR

Toate produsele Odorul Mameei sunt realizate  pe comandă, termenul de executie fiind intre minim 5 si maxim  10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii (confirmarea presupune stabilirea clara a tuturor detaliilor comenzii, dar si plata avansului cerut, atunci cand este cazul).

La acest termen de adauga si timpul necesar transportului produselor, prin urmare va rugam sa comandati produsele dorite cu suficient timp inainte de eveniment sau momentul cand le doriti efectiv, pentru a avea timp sa vi le trimitem, dar si sa facem eventuale retusuri, daca este necesar.

Se pot prelua comenzi si la urgenta, insa numai dupa confirmarea termenului de livrare de catre un consultant Odorul Mamei. 

 1. PRETURI SI PLATI

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si contin TVA.

Preturile afisate sunt pentru produse pe marimi standard, fara modificare de model (exceptie facand culoarea). In cazul in care se doreste un produs pe comanda (marimi speciale, masuri mai mari, modele modificate), pretul se va comunica ulterior.

Plata comenzilor se face in felul urmator:

 • prin transfer bancar in contul nostru de lei – numai dupa confirmarea comenzii si primirea facturii, pe care apar si costurile legate de transport!
 • ramburs , la primirea coletului
 • – plata online cu cardul (in curs de implementare)

Plata ramburs prin curier. Aceasta modalitate de plata nu va fi aplicabila la toate comenzile. Va depinde de valoarea comenziii, produsele, costurile de transport si/sau istoricul clientului.

 Titular cont: SC KUIB KALATARA SRL

CUI 35667113

J08/368/17.02.2016

Cont LEI: RO43BTRLRONCRT0337665001

Banca Transilvania, Brasov, Romania

 1. LIVRAREA PRODUSELOR

Atentie! Timpii de livrare se adauga la temenul de executie al comenzilor (5-10 zile lucratoare).

Prin serviciul de curierat rapid, coletul va fi livrat direct la adresa destinatarului.

 1. RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul livrarii produselor prin curier, clientul poate returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, deteriorare sau murdarie, cu etichetele originale atasate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati.

Returul se anunta in prealabil, doar in scris, in maxim 24 ore de la receptia coletului, pe adresa de email atelier@odorulmamei.ro. Va rugam sa mentionati numele pe care s-a facut comanda si adresa de livrare, precum si denumirea/codul produselor care se doresc a fi returnate.

Plata transportului de retur al produselor cade in sarcina clientului. In cazul in care se trimite coletul cu plata la noi, acesta va fi refuzat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, S.C. KUIB KALATARA S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data primirii returului.

Politica de retur nu se aplica in cazul produselor personalizate sau facute pe comanda speciala (masura non-standard, modificarea modelelor de baza, etc), deoarece acestea nu mai pot fi revandute.

Comentariile sunt închise.