Ce trebuie să știi înainte de a comanda

Accesoriile de botez- trusouri, paturici si lumanari– le avem pe stoc. Livrarea accesoriilor de botez comandate astazi se face in termen de maxim 3 zile de la comandaExceptie face cazul in care dorești lumânarea personalizata, caz in care putem intarzia cu livrarea pana la maxim 5 zile de la comanda.

Datele pentru personalizare se trec in fereastra de observatii/ note, când lansezi comanda (nume sau nume si data, precum si culoarea personalizarii)

Hăinutele nu exista pe stoc, se fac la comanda. De aceea, livrarea hainutelor in aceasta perioada se face dupa 10 de zile de la comanda. Cand avem extrem de multe comenzi, au prioritate comenzile “Totul pentru botez”- acelea care, pe langa hainute, includ trusou si lumanare pentru botez biserica. In cazul in care botezul este mai aproape de 10 zile, poti incerca sa ne contactezi telefonic pentru a iti spune daca putem urgenta comanda, astfel incat sa ne incadram in termenul dorit. Numarul de telefon pentru contact este 0771 780 880.

Accesoriile pentru botez biserica- trusouri, paturici si lumanari- se livreaza in maxim 4 zile de la data comenzii.

(E important de stiut ca termenul de livrare al hainutelor se modifica in functie de incarcarea atelierului. Cand avem multe comenzi de executat, termenul de livrare poate depasi 30 de zile.  In functie de numarul si marimea comenzilor primite, termenul de finalizare al acestora se poate modifica de la o zi la alta. Noi ne asumam termenul afisat pe site la data lansarii comenzii.)

La Odorul Mamei, toate hăinuțele le facem la comandăDe aceea, avem nevoie de înălțimea Odorului tău și data evenimentului. Nu îți face griji, ținem cont de perioada de timp între data comenzii și data botezului și adăugăm la înalțimea de acum atâția centimetrii cât este necesar . Iată cum ne furnizezi aceste informații: atunci când completezi datele de facturare, în pagina de comandă se deschide  in coltul din dreapta /sus o fereastra de note/ comanda (optional). În această fereastră, te rugam sa treci  înălțimea si data botezului.

Trebuie sa mai stii ca, daca vei comanda hainute, pe langa un set de botez ce contine trusou, lumanare si cufar sau trusou, lumanare, cufar si paturica, vei beneficia de un discount de 15% la hainutele comandate. Reducerea pentru hainute va fi evidentiată pe factura finală pe care o vom emite noi, nu pe cea emisă automat de soft.

Cum comanzi

Te rugăm să parcurgi urmatorii pasi

Pas 1: Alege produsul dorit si apoi fă click pe butonul “Adauga in cos”. Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

In cazul comenzilor de hainute, nu uita sa treci in fereastra de note/ comentarii inaltimea copilasului si data evenimentului.

In cazul în care doresti personalizarea pânzei de mir/ lumânarii, te rugam sa scrii in fereastra de note/ comentarii – numele sau/ si data botezului, precum si culoarea.

Pas 2: Pentru vizualizarea produselor alese dă click pe butonul din dreapta  “Vezi coș”. Daca intervi în componența coșului de cumpăraturi, modificând cantitățile de produse sau ștergând vreunul din produse, dă click pe butonul “Actualizează coș”. Apoi dă click pe butonul “Finalizează cumpărăturile”.

Pas 3: Pentru finalizarea comenzii trebuie sa completezi datele de contact si adresa de facturare.  Ai posibilitatea sa alegi din 3 optiuni:

  • Autentificare in cont deja existent si folosirea datelor de contact
  • Crearea unui cont nou – te  inregistrezi in baza de date odorulmamei.ro pentru o evidenta a comenzilor si pentru a cumpara mai usor in viitor
  • Comanda fara cont – cumperi fara a te inregistra ca utilizator

Prin completarea informatiilor cerute si parcurgerea tuturor pașilor de finalizare a comenzii, clietul acceptă ca a plasat o comandă fermă și că detaliile înscrise în aceasta sunt corecte.

Este foarte importanta completarea cu atentie a datelor de contact, pentru ca un consultant Odorul Mamei  sa te poată contacta. Toate datele introduse sunt confidentiale, nu pot fi sub nici o forma transmise unei terte parti si nu pot fi utilizate in alt scop decat cel de tratare a comenzilor si comunicare catre client (vezi pagina “Termeni si conditii” – paragraful “Confidentialitatea informatiilor”).

Pas 4: Bifezi modalitatea de plată și plasezi comanda

Pas 5: Te rugam să completezi la comentarii alte informatii care sunt necesare finalizarii cu succes a comenzii. În mod special, daca ai comandat hainute, te rugam sa treci in fereastra de comentarii inaltimea bebelului, circumferinta bustului si in cazul rochitelor, lungimea dorita a acestora. Pentru ca mestresugim totul la comanda, ne dorim ca totul sa iasa perfect. Deasemenea, in cazul in care comanzi hainute, dat fiind faptul ca termenul de executie este intre 20-28 de zile, te rugam sa specifici in fereastra de comentarii– data botezului. Este importanta pentru a iti confirma/ infirma incadrarea in termen.

Pas 6: Dupa trimiterea comenzii, vei fi contactat de un consultant doar in cazul in care ai comandat hainute, pentru confirmarea dimensiunilor , a modelului, precum si pentru informarea noastra despre data evenimentului.

Daca ai comandat doar accesorii de botez- trusou, lumanare, paturica sau cufar- este suficienta  confirmarea trimisa automat de sistem, care pleaca spre tine de indata ce un consultant Odorul Mamei a preluat comanda din sistem. Nu vei mai fi contactat telefonic pentru confirmare.

Termenul de finalizare al comenzilor

Toate produsele Odorul Mamei sunt realizate  pe comandă, termenul de executie fiind de maxim 4 zile pentru accesoriile de botez (trusou, paturica, lumanare) si  intre 10 si 30  zile  de la confirmarea comenzii pentru hainute. (termenul de livrare hainute valabil la data lansarii comenzii este cel scris cu rosu, la inceputul paginii) Termenul maxim de livrare il updatam in functie de posibilitatea de a le finaliza.

Se pot prelua comenzi si la urgenta, insa numai dupa confirmarea termenului de livrare de catre un consultant Odorul Mamei.

Prețuri și plăți

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si nu contin TVA, pentru ca nu sunem platitori de TVA.

Plata comenzilor se face in felul urmator:

  • – prin transfer bancar in contul nostru de lei – numai dupa confirmarea comenzii si primirea facturii pe e-mail sau whatsapp . (factura include si costurile de transport)
  • – ramburs , la primirea coletului

Livrarea produselor

Atentie! Timpii de livrare se adauga la temenul de executie al comenzilor (timpii de livrare fiind de 1-2 zile lucratoare)

Prin serviciul de curierat rapid, coletul va fi livrat direct la adresa destinatarului.

Returnarea produselor

In cazul livrarii produselor prin curier, clientul poate returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura, deteriorare sau murdarie, cu etichetele originale atasate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati.

Returul se anunta in prealabil, doar in scris, in maxim 24 ore de la receptia coletului, pe adresa de email atelier@odorulmamei.ro. Va rugam sa mentionati numele pe care s-a facut comanda si adresa de livrare, precum si denumirea/codul produselor care se doresc a fi returnate.

Plata transportului de retur al produselor cade in sarcina clientului. In cazul in care se trimite coletul cu plata la noi, acesta va fi refuzat.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data primirii returului.

Politica de retur nu se aplica in cazul produselor personalizate sau facute pe comanda speciala (masura non-standard, modificarea modelelor de baza, produse personalizate), deoarece acestea nu mai pot fi revandute.