Icoană mare pictată pe lemn, model 2

Filtrează
  Promotie

  160 lei

  O icoană mare pictată pe lemn cu foita de aur, poate fi un memento al primului eveniment din viața odorului.  Tradiția spune că icoana sfințită în acceași zi cu botezul, îl ocrotește și îl ferește de rele toată viața

  Icoană mare pictată pe lemn, model 2

  O amintire pentru mai târziu, pentru când va crește mare…

  Botezul este și el, o poveste de iubire, care va rămâne memorabilă pentru părinți, nași, bunici, unchi și mătuși și….mulți alții care au fost acolo, alături..

  Dar el, odorul, personajul principal al evenimentului, el nu-și va aminti nimic, prea micuț să țină minte..

  De aceea poți alege ceva- o icoana, un tablou, o cutie de lemn pictată, o ramă pictată, care să-l lege de primul mare eveniment din viața lui- și, de ce nu, să-l ocrotească …

  Icoană mare pictată pe lemn, model 2 este cu foita de aur, poate fi un memento al primului eveniment din viața odorului.  Tradiția spune că icoana sfințită în acceași zi cu botezul, îl ocrotește și îl ferește de rele toată viața.

  Icoana o infatiseaza pe Fecioara Maria cu pruncul.

  Icoanele noastre sunt pictate de un pictor expert în iconografie, Nicu Oprean.

  Dimensiunea icoanei este de 32 cm x 19 cm

  La Odorul Mamei, pe langa toate cele necesare botezului la biserica (trusou, lumanare, paturica, vei gasi hainute asortate oricarui trusou de botez sau oricarei tematici de botez doresti. Vei descoperi aici, si “accesoriile ” botezului- marturii pentru a oferi invitatilor in semn de recunostinta pentru prezenta lor alaturi de Odorul tau, la primul mare eveniment din viata lui. Si nu in ultimul rand, vei descoperi icoane pictate manual (pe sticla, panza sau pe lemn), pe care sa le oferi famililiei pruncului botezat- sa ii ocroteasca si sa ii fereasca de rele.

  In sectiunea Amintiri de la Botez poti gasi o icoana care sa ramana amintire de la botezul Odorului tau.

   

  Cos cumparaturi
  0