Hei, Tramvai

Colectia botez pictat pentru baieti “Hei, Tramvai!” este o  colectie unicat- compleu, trusou, lumanare, paturica- toate pictate de maini maiastre cu tramvaiul galben.

Hainutele le-am meșteșugit pentru Odorul tău din cele mai bune materiale naturale- bumbac si in. Le-am facut pereche la botez- trusou, lumanare, paturica, apoi mâini magice le-au pictat pe toate, făcându-le unice . CColectia botez pictat pentru baieti “Hei, Tramvai!”/ compleu, trusou, lumanare, paturica- toate pictate de maini maiastre cu tramvaiul galben..

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si caciulite sau bonete asortate, precum si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi picturi minunate- trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în colecții pentru botez, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.
Cos cumparaturi
0