Hai la Hora

Colecția pentru botez tradițional baieti- Hai la Hora! este una dintre colecțiile noastre unicat pentru botez. Inlude hăinuțe, trusou, lumanare, paturica- toate garnisite cu aceleași aplicații prețioase- panglici tradiționale țesute și snururi din bumbac sucite și răsucite.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si caciulite sau bonete asortate, precum si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi aplicatii de dantele sau snururi- trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în colecții pentru botez, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum in Colecția pentru botez tradițional baieti- Hai la Hora! tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea din parafina sau cea ceara naturala. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Hai la hora mai flăcăi,
Să jucați bătuta, mai
Numa-n vârfuri și calcâie
Sa se-auda-n deal la vie

Lăsați hora dupa mine
Că eu știu juca mai bine
Dupa mine binișor
Si-o bătută din picior

Cos cumparaturi
0