Eșarfă din borangic de bumbac “Trifoi Roșu cu Noroc”

75 lei

Eșarfă din borangic de bumbac “Trifoi Roșu cu Noroc” ajurată cu  dantela fina de bumbac, pereche a rochiței Trifoi Rosu cu Noroc.

SKU: KUIB CAP87 Categorii: ,

Eșarfă din borangic de bumbac “Trifoi Roșu cu Noroc”

Esarfa fina din borangic de bunbac am gasit-o in cufărul din pod, lângă rochița din Trifoi Roșu cu Noroc. E delicata si diafana, ajurată cu panglică de bumbac cu trifoi roșii cu noroc și dantelă diafană albă.

Baticul/ esarfa din borangic de bumbac “Trifoi Roșu cu Noroc” poate fi pereche a oricarei rochite inspirate din folclor, dar nu numai. Poate fi perechea oricarei rochite traditionale, asortand panglica tesuta la cea a rochitei.

Am meșteșugit aici, la Odorul mamei, basmale, bonete și căciulițe pentru botez, pentru fetițe și băieți. Le-am făcut din in sau stofițe, asortate rochițelor de fetițe, compleurilor de băieți sau mantourilor/ pardesielor de vreme rece. Sunt comode și frumoase, indiferent din ce materiale sunt meșterite.

Sunt garnisite cu snururi de bumbac albe, ivoire sau colorate si dantele fine, asortate hăinuțelor cu care vrei să le împerechezi. Dacă nu ai găsit basmaua,  boneta sau căciulița asortată hăinuțelor alese de tine, o facem de îndată. Din același material cu rochița/ compleul sau mantoul/ pardesiul și cu aceleași aplicații de dantele sau șnururi.

Eșarfă din borangic de bumbac- Trifoi Roșu cu Noroc are dimensiunile 80 cm x 30 cm.

Dacă vrei, o facem basma.

Compozitie esarfa: pânză fină de bumbac 100%

Informații suplimentare

Culoare

alb

Cos cumparaturi
0