Cusătură Neagră

Colecția Cusătură Neagră pentru botez băieți este una dintre colecțiile noastre unicat pentru botez, inspirate din folclor.

Include hăinuțe, trusou, lumanare, paturica- toate garnisite cu aceleași panglici tesute, insirate din folclor și șnururi din bumbac sucite și răsucite.

Asortate hăinuțelor de botez, am adaugat in colectii si caciulite si botoseii pereche a oricarei tinute de botez. Am mestesugit apoi, din materiale de cea mai buna calitate, cu aceleasi aplicatii de dantele sau snururi- trusoul pentru botez, lumanarea pentru biserica si in final, paturica ce ocroteste Odorul Mamei de frig.

Le-am grupat în Colecția Cusătură Neagră pentru botez băieți, să fie toate la fel și toate in acelasi  loc. Ai acum tot ce iti este necesar pentru un botez de poveste, la biserica.

Iti poti crea propria colectie pentru botez, daca nu iti doresti nici una din colectiile create de noi. Alege hainutele, botoseii si caciulita si asorteaza-le cu trusoul colectiei, alaturi de lumanarea de botez. Alege si paturica, sa-l fereasca de frig pe prunc, in perioadele racoroase.
De-ti vei crea colectia de botez ce incude, pe langa hainute, cel putin trusou cu lumanare (chiar si paturica), vei beneficia de reducere de 15% la tot pachetul.
Reducerea va fi aplicata pe factura finala, pe care o vom trimite noi, ulterior inregistrarii comenzii.

Afișez toate cele 17 rezultate

Cos cumparaturi
0