Cufăr Perle Sidefate pentru trusourile de botez

Filtrează

  79 lei

  Cufăr Perle Sidefate pentru trusourile de botez este din carton rezistent, ivoire -perlat pentru trusoul de botez

  Cufăr Perle Sidefate pentru trusourile de botez

  Cufăr Perle Sidefate pentru trusourile de botez este din carton foarte rezistent, gros de 2,5 mm. Dimensiunile sale sunt- 33 cm x 18 cm x 16 cm

  Trusoul de botez, precum si paturica pentru botez (in sezonul rece) se transporta la biserica intr-o cutie cu manere (sau fara), sau cufar, cum ii spunem  noi.

   Transportul la biserica a trusoului  de botez de la Odorul Mamei se poate face cu cufar, ladita de lemn sau sac din in.

  Cufarul este din carton rigid si rezistent la transport. Cutia ( ladita) este din lemn șlefuit, iar sacul este mesterit din panza de in. 

  Avem, la Odorul Mamei, cutii din carton cu manere din sfoară, sau fără. Găsești la noi cutii pentru trusoul de botez de culoare alba, ciocolatie, roșie, sau roz.

  Gasești la noi cutii din lemn șlefuit pictate sau garnsite cu dantele- pereche o oricărui trusou Odorul Mamei.

  Daca doresti ceva cu adevarat inedit, poti alege unul din sacii nostri din in- mici pentru trusoul de botez sau mari  pentru trusou si paturica de botez.

  Este un cufar incăpător, trusoul de botez stă lejer in interiorul sau. Nu are manere de sfoara.

  Poți păstra trusoul de botez peste ani în acest cufăr. Voi, părinții, vă veți aminti cu drag și nostalgie de primul mare eveniment din viața Odorului vostru, iar el va avea o amintire prețioasă de la botez.

  Trusoul este ambalat in hârtie fină de mătase, in interiorul cufărului.

  In sectiunea Modalitati transport trusou la biserica  vei  gasi multe alte variante de transport a trusoului la biserica: cufere carton, saci din in, sacose din iuta.

  Cos cumparaturi
  0